huisregels:

 1. Tatoeages worden gezet vanaf 16 jaar; van 16 tot 18 jaar moeten de ouder(s) of de wettelijke vertegenwoordiger(s) aanwezig zijn. Zij worden gevraagd zich te legitimeren en te tekenen vóórdat de tattoo gezet wordt.
 2. Je dient altijd een legitimatiebewijs bij je te hebben en deze te laten zien als hierom gevraagd wordt.

 3. Na 6 weken is de tattoo voldoende genezen om het eindresultaat te kunnen beoordelen. Zitten er lichtere plekjes in je tattoo? Dan bel je even en maak je een afspraak. De tattoo wordt dan eenmalig kosteloos bijgewerkt mits de afspraak binnen een half jaar na het zetten gemaakt wordt. Is dit laatste niet het geval dan wordt er een vergoeding voor het bijwerken in rekening gebracht.

 4. Indien je ergens allergisch voor bent, in welke vorm dan ook, dien je dit vooraf te melden.
 5. Mensen die lijden aan: hemofilie, diabetes, chronische huidziekte, contactallergie, immuun stoornis, hart -en vaatafwijkingen of antistollingmiddelen gebruiken, worden door de GGD afgeraden om een tatoeage te laten zetten. Indien je lijdt aan een van deze aandoeningen en je wilt toch een tattoo en/of piercing laten zetten dan heb je schriftelijke toestemming nodig van huisarts, dermatoloog of behadelend arts.
 6. Bij het annuleren of verzetten van een afspraak binnen 48 uur voorafgaand aan de afspraak, vervalt je aanbetaling.

 7. Het is niet toegestaan om, in wat voor vorm dan ook, bijvoorbeeld met de gsm, van aangeboden ontwerpen of van de foto's uit de fotoalbums, een kopie/foto te maken en/of mee te nemen zonder dit uitdrukkelijk met de tattoeërder te overleggen.

 8. Roken, alcohol en drugs zijn verboden in de studio. Ook als je onder invloed bent van alcohol en/of drugs wordt de toegang je geweigerd.
 9. Kinderen zijn welkom mits de ouders er zorg voor dragen dat zij de kinderen in de hand houden (geen speeltuin). Het meenemen van kinderen onder de 12 jaar wordt echter afgeraden.
 10. Huisdieren worden niet toegelaten.
 11. Wij houden ons ten alle tijden het recht voor om iemand te weigeren, zonder opgaaf van reden.

 12. Tattoo studio Roermond doet zijn best op alle tatoeages die gezet worden en is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen tijdens of na het zetten van de tatoeage.